

Barnet Safer Communities Partnership Board (SCPB)

Date:	Friday 24 th April 2015
Time:	2.30pm to 4.00pm
Venue:	Committee Room 2, Hendon Town Hall, The Burroughs, London NW4 4AX

Agenda

	Item	Led by
14:30-14:35	<u>Item 1:</u>	Chairman of SCPB
(5 minutes)	Introductions and apologies	
14:35-14.40	Item 2: Minutes of the last meeting	Chairman of SCPB
(5 minutes)		
14:40-15:00	Item 3: Youth Crime Prevention	Duncan Tessier
(20 minutes)	Barnet Youth Justice Plan	Assistant Director, Early Intervention and Prevention
	 Progress on work with gangs 	Family Services Delivery Unit
	Update on Youth Justice Matters (standing	Children's Service
	agenda item)	Barnet Council
		Kate Malleson
		Head of youth and Family
45.00.45.45		Support Service
15:00-15:15	Item 4: Child Sexual Exploitation (CSE)	Duncan Tessier
(10 minutes)	Update on Barnet's approach to responding to	Assistant Director, Early Intervention and Prevention
	CSE	Family Services Delivery Unit
	(Verbal)	Children's Service
		Barnet Council
15.15-15:25	Item 5: Communities Together Network	Lesley Holland
(10 minutes)	Presentation of annual report	Commissioning and Equalities
		Policy Officer Barnet Council
15:25-15:45	Item 6: Update Multi-Agency Public	Sam Denman
(15 minutes)	Protection (MAPPA)	Assistant Chief Officer
(SCPB to discuss links and impact on the 2015-	National Probation Service
	2020 Community Safety Strategy out-come:	Barnet, Brent and Enfield
	'Sustained reductions in re-offending.'	
15:45-15:55	Item 7: Prevent and the New Counter-	Kiran Vagarwal
(10 minutes)	Terrorism and Security Act 2015	Strategic Lead, Safer Communities
	Verbal update	Commissioning Group Barnet Council
15:55-16:00	Item 8: Forward Plan and AOB	
(5 Minutes)		Kiran Vagarwal
	Partners to identify/confirm agenda Items for	Head of Community Safety
	next meeting : 24 July 2015	Barnet Council
16:00	Meeting Class	
16:00	Meeting Close	