

Barnet Safer Communities Partnership Board (SCPB)

Date:	Friday 22 ^{an} April 2016
Time:	2.30pm to 4.30pm
Venue:	Hendon Town Hall, The Burroughs, London NW4 4AX

Agenda

Part 1			
	Item	Led by	
14:30-14:35 (5 minutes)	Item 1: Introductions, Apologies and Minutes of previous meeting	Cllr Longstaff Chairman of SCPB	
14:35-14:50 (15minutes)	Item 2: Community Safety Strategic Assessment • Safer Communities Partnership Strategic Assessment Update	Peter Clifton Community Safety Manager	
14:50-15:00 (10 minutes)	Item 3: MOPAC projects update • 2016/17 MOPAC funding confirmation update	Kiran Vagarwal Strategic Lead Safer Communities Barnet Council	
15:00-15:15 (15 minutes)	Item 4: Barnet ASB and Restorative Justice Project (Victim Support) • Overview of Victims Support services • ASB and restorative justice project • 2015/16 performance	Caroline Birkett Victim Support	
15:15-15:30 (15 minutes)	Item 5: Crime Trends and performance • Review of 2015/16 • Plans for 2016/17 • Partnership Roles • Neighbourhood Policing	Paula Light Acting Borough Commander Barnet Police	
15:30-15:40 (10 minutes)	Item 6: DVA and VAWG • Update from the DVA and VAWG sub-group	Manju Lukhman DVA and VAWG Coordinator, Barnet Council	
15:40-15:45 (5 minutes)	Item 7: <u>Update from Youth matters</u> Standard agenda item	Duncan Tessier Assistant Director, Early Intervention and Prevention Family Services Delivery Unit Children's Service	



15:45-15:50	Item 8:	Kiran Vagarwal
(5 minutes)	 Proposed items for next SCPB: 22 July 2016 Understanding and responding to the trends and performance of community confidence Neighbourhood Policing – performance, roles and actions Crime reduction – Burglary performance and 	Strategic Lead Safer Communities Barnet Council
	 partnership action Community Safety Strategy Update CRC evaluation of performance post transition to cohort model 	
15:50- 15:55 (5 minutes)	AOB	Cllr Longstaff Chairman of SCPB